Die Kaiserin

7.9 / 10
44 min
Drama
Start following
View trailer
Help us by showing ads or become a Fan
You're blocking our ads. If you don't want our ads please become a Premium user. Because without Ads and/or Premium MySeries can not exist.

Die Kaiserin | Officiële trailer | Netflix

Door een ongelooflijke speling van het lot en tegen alle verwachtingen in ontvlamt een buitengewone liefde tussen keizer Franz (Philip Froissant) en Elisabeth (Devrim Lingnau). Samen slaan zij een gevaarlijk pad in. Elisabeth, verwikkeld in een machtsstrijd en intriges, gaat de confrontatie aan met degenen die niet in haar geloven. Die Kaiserin is vanaf 29 september te zien, alleen op Netflix.

Vergeet je niet te abonneren: https://bit.ly/2XWwOOa

Over Netflix:
Netflix is wereldwijd de grootste service voor streaming entertainment met 221 miljoen betalende leden in meer dan 190 landen, die genieten van series, films, documentaires en mobiele games in verschillende talen en genres. Netflix-leden kunnen zoveel kijken als ze willen, altijd en overal, op vrijwel elk scherm met een internetverbinding. Ze kunnen titels afspelen, pauzeren en later verder kijken. Er zijn geen reclame-onderbrekingen of contractuele verplichtingen.

Volg ons op:
➡️TWITTER: https://bit.ly/2PcCzTO
➡️INSTAGRAM: https://bit.ly/2rkr0St
➡️FACEBOOK: https://bit.ly/2RlJlZY
➡️TIKTOK: https://bit.ly/3BojfwK

Die Kaiserin | Officiële trailer | Netflix
https://youtube.com/NetflixBenelux

Als de rebelse Elisabeth verliefd wordt op keizer Frans en zijn onverwachte bruid wordt, komt zij terecht in een wereld van intriges en spanningen aan het Weense hof.
Show moreShow less

Comments (0)

There are no comments yet
Die Kaiserin