Flikken Maastricht

8.4 / 10
48 min
Police
Start following
View trailer
Help us by showing ads or become a Fan
You're blocking our ads. If you don't want our ads please become a Premium user. Because without Ads and/or Premium MySeries can not exist.

Season 18, Episode 10

Leviticus 18:22

Een jongeman wordt 's ochtends vroeg dood aangetroffen. Hij blijkt de avond ervoor in een café te zijn gedrogeerd met GHB. Wolfs en Eva horen van de ouders dat ze het contact met hun zoon hebben verbroken wegens zijn geaardheid. Er komt een zelfbenoemde homogenezer in beeld die ook in het café was. Als Wolfs en Eva de vermoedelijke dealer van de GHB vinden, en een motief, lijkt de zaak opgelost. Romeo en Marion doen onderzoek naar een bekende autodief. De man steelt dure onderdelen uit nieuwe auto's die hij in het buitenland verkoopt.
Quest roles:
Remco Melles(Timo Rozenveld), Frits Lambrechts(Johan 'Ouwe'), Yaron Mesika(Marcel Bouwman), Lotje van Lunteren(Mevr. Kersten), Thorn Roos de Vries(Nico de Leeuw), Sebastian Mrkvicka(Tony van Thijn), Lindsay Zwaan(Trix van Thijn), Daan Colijn(Ferdi Vergeer), Sijtze van der Meer(Hubert Kersten), Dirk Dunnewold(Rob Kersten), Lateesha Verwey(Serveerster)
Writer:
unknown
Director:
unknown
Release date:
5 April 2024, 20:30
Comments (0)
There are no comments yet
Flikken Maastricht