Flikken Maastricht

8.4 / 10
48 min
Police
Start following
View trailer
Help us by showing ads or become a Fan
You're blocking our ads. If you don't want our ads please become a Premium user. Because without Ads and/or Premium MySeries can not exist.

Season 18, Episode 11

Ontvoerd

Voor de deur van De Ponti wordt het stoffelijk overschot van een jongeman gevonden die op dezelfde manier is omgebracht als een eerder slachtoffer. Wolfs heeft ontdekt dat de jongen waartegen hij Nico beschermde de zoon van een beruchte Amsterdamse crimineel is. Wanneer daarna Nico verdwijnt, vermoeden Wolfs en Eva dat Nico door deze Ben Swart ontvoerd is. Ze gaan naar Amsterdam om Nico te bevrijden. Romeo en Marion krijgen te maken met een drugshandelaar die is aangevallen met een koevoet. De voornaamste verdachte is een jongen die door hem gedwongen wordt te dealen. Deze jongen blijkt echter een alibi te hebben.
Quest roles:
Remco Melles(Timo Rozenveld), Bob Schrijber(Ben Swart), Frits Lambrechts(Johan 'Ouwe'), Thorn Roos de Vries(Nico de Leeuw), Geoffrey Thompson(Tinus Everts), Boran Toksöz(Kaan Çelik), Fem Petraeus(Petra Bosman), Matti Stooker(Scott Bosman), Nilüfer Oder(Irmak), Melisa Yilmaz(Djuna Çelik), Roger Goudsmit(Loek)
Writer:
unknown
Director:
unknown
Release date:
12 April 2024, 20:30
Comments (0)
There are no comments yet
Flikken Maastricht