Flikken Maastricht

8.4 / 10
48 min
Police
Start following
View trailer
Help us by showing ads or become a Fan
You're blocking our ads. If you don't want our ads please become a Premium user. Because without Ads and/or Premium MySeries can not exist.

Season 18, Episode 4

Larry Konings

Wanneer Eva en Wolfs bij Larry Konings langsrijden omdat hij zich niet op het bureau heeft gemeld, doen ze een onverwachte ontdekking. Er ligt een lijk van een vrouw in Larry's huis en hijzelf is verdwenen. Heeft Larry de vrouw vermoord en is hij op de vlucht geslagen? Hoe goed kennen ze hem eigenlijk? Romeo en Marion worden opgeroepen voor een vechtpartij tijdens een begrafenis in de kerk. Het blijkt om de kist te gaan, een goedkoop exemplaar terwijl er voor een dure betaald is. Maar er klopt wel meer niet bij de begrafenis.
Quest roles:
Bert Apeldoorn(Larry Konings), Bart Slegers(Lucas van Dongen), Debbie Korper(Mevrouw Dubois), Mike Wijdenbosch(Salesman Cellphone Store), Xander Straat(Henk Groen), Mieneke Bakker(Johanna van Dongen), Leonoor Koster(Ellis van Dongen), Matteo van der Grijn(Dave Weber), Wim van der Grijn(Dieudonnee Dirks), Nadja Hüpscher(Monica), Marisa van Eyle(Yvette Konings), Tom Afman(Lars), Michel Sorbach(Paul Koelewijn), Annefleur Klinkhamer(Mabel Simons)
Writer:
unknown
Director:
unknown
Release date:
23 February 2024, 20:30
Comments (0)
There are no comments yet
Flikken Maastricht