Het geheime dagboek van Hendrik Groen

8.4 / 10
30 min
Drama
Start following
View trailer
Help us by showing ads or become a Fan
You're blocking our ads. If you don't want our ads please become a Premium user. Because without Ads and/or Premium MySeries can not exist.

Trailer | HET GEHEIME DAGBOEK VAN HENDRIK GROEN - ZOLANG ER LEVEN IS

Hendrik Groen is terug! Het tweede deel van de MAX-dramaserie Het geheime dagboek van Hendrik Groen is te zien vanaf maandag 14 oktober om 22.15 uur op NPO 1. Het vervolg van de serie is gebaseerd op het boek Zolang er Leven is: Het nieuwe geheime dagboek van Hendrik Groen.

Hendrik Groen heeft een jaar lang geen pen aangeraakt. Uitgeschreven was hij, na de dood van z’n geliefde Eefje. Het beetje glans dat Omanido nog aan het leven gaf, verdween nadat zij uit het leven weggleed. Maar wanneer Hendrik Eefjes oude computer krijgt, besluit hij de draad weer op te pakken. Hendrik begint weer te schrijven. Wachten op de dood kan altijd nog! En samen met Evert, Edward, Graeme, Ria, Antoine en Grietje besluit Hendrik ook z’n rebellenclub Omanido nieuw leven in te blazen. Dit is hard nodig, want Stelwagen lijkt nogal wat plannen te hebben met het verzorgingstehuis…

De Omanido’s richten een bewonerscommissie op, maken nieuwe vrienden, plannen mooie uitjes, maken weer veel trammelant én gaan eindelijk op dat wijnreisje naar Frankrijk. Een reis die Eefje al helemaal had gepland… Hendrik en zijn Omanido’s zijn terug, en hoe! Zolang er leven is, gaan zij door.

Leuk? Geef een duimpje ????! Meer? Abonneer je op MAX ❤️!
___
Met televisieprogramma's als Heel Holland Bakt, We zijn er Bijna!, Hendrik Groen, Bed & Breakfast, Droomhuis Gezocht en Tijd voor MAX is Omroep MAX dé publieke omroep voor alle 50-plussers in Nederland. Bij MAX werken presentatoren als André van Duin, Jeroen van Inkel, Tineke de Nooij, Sybrand Niessen, Martine van Os, Carrie ten Napel, Erica Terpstra, Robèrt van Beckhoven en Herman van der Zandt.

Abonneer je op MAX voor uitzending gemist, terugkijk-video's, extra content en achter-de-schermen-materiaal.

MEER MAX
https://www.maxvandaag.nl
https://www.facebook.com/omroepmax
https://www.twitter.com/omroepmax
Show moreShow less

Comments (0)

There are no comments yet
Het geheime dagboek van Hendrik Groen