Hooten & the Lady

5.7 / 10
52 min
Action, Drama, Adventure, Mini-Series
Start following
View trailer
5.7 / 10
1 seasons / 8 episodes / 2016 - ...
Network Sky1
Series has ended

Description

Runtime: 52 min 2016 - ...
Network: Sky1
Synonyms:
Hooten & the Lady is an English dramaseries which aired on Sky1. The series premiered on September 18, 2016. This adrenaline filled, eight-part drama event follows the adventures of the hugely charismatic, roguish American adventurer Hooten (Michael Landes) and his fantastically feisty partner in crime, Lady Alexandra (Ophelia Lovibond) as they travel the world, from the Vatican to The Himalayas, the Amazon to Egypt, in their quest to save the world's lost treasures.
Buy series
Hooten & the Lady

News (0)

No newsitems found

Populair comments (2)

CC11
4.5
21 sep. '16, 10:16 Edited on 06:49
Het lijkt op een mislukte poging om films als "Raiders of The Lost Ark" of "Romancing The Stone" uit het begin van de jaren 80 te laten herleven maar dan in een versie voor acht- tot twaalfjarigen. Het laat in ieder geval uitschijnen dat een zoektocht in het Amazonewoud niet veel meer inhoudt dan een uitstapje naar een pretpark. Een honderd jaar oude map brengt je in de wildernis even makkelijk waar je moet zijn als de modernste GPS in een vreemde stad en zelfs een halve afdruk ervan is genoeg voor iemand die het slecht meent om precies op hetzelfde moment als onze "helden" ter plaatse te komen. Onze heldin die in een afgrond sukkelt maar zich gelukkig kan vastklampen aan een boom en vervolgens zonder enige vorm van paniek om hulp verzoekt. Aangezien het haar duidelijk geen moeite kost om zich vast te houden, hetzij met één of twee handen en dit zonder dat ze zelfs haar spieren moet spannen, vindt ze samen met haar "redder" nog tijd om een verhaaltje te vertellen. Echte Britse adel dus, zoals ze zichzelf blijft in om het even welke omstandigheden... Haar partner Hooten hoeft evenwel niet onder te doen voor haar; Zelfs een kogel in de borst houdt deze held niet tegen om zonder enige moeite aan boord te wippen van een vliegende helikopter wanneer Lady in gevaar is, of wat had je verwacht. Dat een helikopter zonder iemand aan het stuur binnen enkele seconden tegen de grond zou smakken ? Fout ! Die vliegt natuurlijk gewoon zo goed als rechtdoor daar waar een gemiddelde kijker zou verwachten dat het ding als een gek begint rond te draaien als een tol. En dat is lang niet alles, want kort nadat onze helden zich in veiligheid brengen door uit genoemde helikopter te springen, ergens boven het Amazonewoud dat zich in het echte leven uitstrekt over zo'n 5,5 miljoen vierkante kilometer en waar praatpalen, taxi's en andere zaken die van pas zouden kunnen komen vrij schaars zijn, zitten zij al gewoon weer gezellig thuis. Net zo makkelijk als een uitstapje naar de Efteling, die naar ik mag vermoeden op hetzelfde soort publiek mikt. Ondanks de bij momenten prachtige beelden van de natuur geldt ook hier : "Mooie plaatjes vullen geen gaatjes".
Sproet2jes
8.5
16 okt. '16, 19:04 Edited on 06:49
Okay..'t is tot nu toe nog geen grandioos acteerwerk en 't verhaal is ook behoorlijk voorspelbaar. Maar ik ben nou eenmaal gek op artifacts en verloren/verborgen steden. En de beelden zijn ook mooi, zeer vivid. Ja, ik vind t wel lekker ongecompliceerd. Als je geen zware kost wilt, is dit zeker wel weg te kauwen, ... :) En niet te vergeten de Co-creator is Tony Jordan-(Life on Mars)- Dus ik geef 't sowieso een kans. Ben nu aan Afl. 2 begonnen, en 't acteren is er al op vooruit gegaan, story-line wordt ook boeiender. Dus dat is dan weer veelbelovend.