The Boys

8.1 / 10
60 min
Superheroes
Start following
View trailer
8.1 / 10
3 seasons / 17 episodes / 2019 - ...
Network Amazon
Series has ended

Description

Runtime: 60 min 2019 - ...
Genres: Superheroes
Network: Amazon
Synonyms: Момчетата, A fiúk, 黑袍糾察隊
The Boys is an American superheroes series which aired on Amazon. The series premiered on 26 July 2019. In a world where superheroes embrace the darker side of their massive celebrity and fame, The Boys centres on a group of vigilantes known informally as "The Boys," who set out to take down corrupt superheroes with no more than blue collar grit and a willingness to fight dirty.
Buy series
The Boys

Populair comments (4)

gumstarr
8
7 aug. '19, 15:03 Edited on 06:49
Garth Ennis maakt comics. Comics die niet zijn bedoeld voor tere kinderzieltjes. Als Ennis zijn pen ter hand neemt, kun je de klok erop gelijk zetten dat er niet veel later bloed van de pagina’s druipt. Afgerukte ledematen, hoofdpersonen die schreeuwen als opgefokte bootwerkers en hier en daar een verdwaalde piemel of tiet… Nee, je hoeft de comics van Ennis niet open te slaan voor bovennatuurlijk modelburgers met een wapperende cape en een verklaring van goed gedrag. Prima materiaal om een serie van te knutselen dus. Zo blies AMC in 2016 Preacher nieuw leven in en is het nu Amazon die het tijd vindt voor wat meer chaos tussen al die risicoloze superheldenrommel als Inhumans, Black Lightning en The Defenders. Ondanks het verschil in zenders zijn Preacher en The Boys overduidelijk familie en dat komt niet alleen door het DNA van de meester, maar ook door de helpende hand van regisseurs Seth Rogen en Evan Goldberg. De twee hebben het werk van Ennis in een zeer onderscheidend jasje gehesen en dat is dus nogal vet om naar te kijken. Heel vet, zeg maar. Als het begin van iedere aflevering voorafgegaan wordt door alle symbolen uit de kijkwijzer, dan weet je dat je niet naar de eerste de beste superheldenserie zit te kijken. Deze nieuwste Amazon Original tilt het genre dan ook naar de next level. Wat The Dark Knight was voor film, is The Boys voor series. Een soort van. Ik moet de lat natuurlijk ook weer niet té hoog leggen. Dachten we vorig jaar nog dat series als Arrow, Jessica Jones en zelfs The Punisher door DC’s Titans tot onschuldige voorleesverhaaltjes waren gedegradeerd, The Boys doet daar met gemak nog een schepje bovenop. Een schepje of tien. Niet alleen zit deze binger extraordinair vol geweld, naakt en expliciet taalgebruik, het is ook nog eens behoorlijk grappig. De nerdy humor heeft precies de juiste timing en doet daarbij soms zelfs een beetje denken aan de comic relief in veel Marvel-films. Tel daar een bioscoopwaardige cinematografie, prima special effects en een zorgvuldig bij elkaar gezochte cast bij op en je hebt een serie waar zelfs de grootste superheldenhater z’n vingers bij af gaat likken. Voor mij zeker één van de beste series van 2019. Dan weten jullie dat.
sigmacom
8
27 jul. '19, 21:06 Edited on 06:49
Na 5 minuten gekeken te hebben dacht ik, nee niet weer een superhero serie. Toch even verder gekeken om te kijken waar het hoge imdb cijfer vandaan kwam. En deze serie is toch anders als de bekende Marvel/DC series waar ik niets aan vind. De serie kijkt lekker weg en krijgt van mij een 8.