The Crown

8.4 / 10
56 min
Drama, History
Start following
View trailer
Help us by showing ads or become a Fan
You're blocking our ads. If you don't want our ads please become a Premium user. Because without Ads and/or Premium MySeries can not exist.

The Crown: Seizoen 4 | Officiële trailer | Netflix

Het is buigen of barsten.

De jaren 70 lopen ten einde en koningin Elizabeth (Olivia Colman) en haar familie doen er alles aan om de troonopvolging te garanderen door een geschikte bruid te zoeken voor de 30-jarige prins Charles (Josh O’Connor), die nog steeds vrijgezel is. Ondertussen begint het land de impact te voelen van het verdeeldheid zaaiende beleid van de eerste vrouwelijke premier in Engeland, Margaret Thatcher (Gillian Anderson), en nemen de spanningen tussen haar en de koningin toe. Die worden nog heviger als Thatcher de Falklandoorlog begint, die tot conflicten in het Gemenebest leidt. Hoewel Charles’ relatie met de jonge Lady Diana Spencer (Emma Corrin) een sprookje lijkt waaraan de Britse bevolking zich kan laven, valt de koninklijke familie achter gesloten deuren steeds verder uit elkaar.

Seizoen 4 van 'The Crown' begint 15 november.

Vergeet niet te subscriben: https://bit.ly/2XWwOOa

Over Netflix:
Netflix is wereldwijd de grootste service voor streaming entertainment met meer dan 195 miljoen betalende leden in meer dan 190 landen, die genieten van series, films en documentaires in verschillende talen en genres. Netflix-leden kunnen zoveel kijken als ze willen, altijd en overal, op vrijwel elk scherm met een internetverbinding. Ze kunnen titels afspelen, pauzeren en later verder kijken. Er zijn geen reclame-onderbrekingen of contractuele verplichtingen.

Vind Netflix NL en BE op:
➡️TWITTER: https://bit.ly/2PcCzTO
➡️INSTAGRAM: https://bit.ly/2rkr0St
➡️FACEBOOK: https://bit.ly/2RlJlZY

The Crown: Seizoen 4 | Officiële trailer | Netflix
https://youtube.com/NetflixBenelux
Show moreShow less

Comments (0)

There are no comments yet