MijnSerie.nl mag zich het grootste serieplatform van de Benelux noemen. Op de website vinden bezoekers infomatie over meer dan 9.000 series. Van trailers tot informatie over acteurs en van een synopsis tot talloze recensies en beoordelingen van leden.
Series, films, documentaires. We zijn er gek op. Iedereen doet tegenwoordig aan bingewatchen maar aangezien we allemaal zoveel kijken is ’t soms nogal lastig te onthouden waar je die acteur ook alweer van kende, bij welke aflevering je was gebleven en of je die film niet toch al had gezien. Deze apps helpen een handje.
De herfst staat voor de deur en wat is nou leuker dan een goede serie te kijken op een gure herfstavond? We hebben de series die je niet mag missen voor je op een rijtje gezet.
De uitzending ging over Freddy's Ribs, de overheerlijke spareribs die Frank Underwood van House of Cards regelmatig naar binnen werkt in de serie. Op 27 februari begon het derde seizoen van House of Cards op Netflix. Goed nieuws natuurlijk, maar de nadruk lag tijdens deze uitzending toch echt op de spareribs!
Wat zijn de beste series van 2013? En wat kunnen we verwachten in het jaar 2014? MijnSerie deed onderzoek naar de beste series van 2013. Jos Herbrink van MijnSerie verteld over het onderzoekt en blikt vooruit wat er gaat veranderen in 2014. Luister het fragment!
Langlopende series vragen om een betekenisvolle afsluiting. Trouwe fans die de serie al jaren volgen, eisen een logisch einde. Jos Herbrink is het brein achter mijnserie.nl, een site waar het laatste nieuws over ruim 2.400 series is te vinden. Jos Herbrink is te gast.
In Nederland is het nieuwe tv-seizoen al mooi van start van gegaan. Maar als we het hebben over de nieuwste topseries, dan moet je echt bij de Amerikanen wezen. Half september komen zij met maar liefst 20 nieuwe series. RTL vroeg MijnSerie wat de beste series zijn.
Bij Q-Music is elke dag Van Inkel met "De wijze les van kwart voor zes". Vandaag had hij een tip over waar je series bij kon houden, echter kwam hij met een buitenlandse website als tip. Hij kwam hier later op terug omdat je dit natuurlijk ook gewoon bij MijnSerie.nl kan doen. Luister het fragment!
Wordt vervolgd. Wie kent niet dat verslavende einde van een tv-episode, als de heldin nog een keer omkijkt en langzaam iets fluistert dat een geheel nieuwe kijk geeft op de zojuist bekekenen aflevering? Meer, meer, geef ons meer! Tv-series zijn mateloos populair, en de jonge ondernemer Jos Herbrink (25) weet dat. Hij heeft met zijn website mijnserie.nl een regelrechte hit gescoord.
De applicatie MijnSerie+ geeft op je iPhone alle informatie over je favoriete televisieseries. Ook vind je er recensies, kun je meedoen aan prijsvragen en houd je bij welke afleveringen je nog moet zien en al hebt gezien.
MijnSerie is een al langer beschikbare applicatie voor de iPhone, iPod touch en iPad waarmee je je favoriete series in de gaten kan houden. Nu is hij echter voorzien van een grondige update en de betaalde variant MijnSerie+, die voor 79 cent een hoop opties toevoegt. De app kon je al op de hoogte houden omtrent de laatste aflevering, het laatste nieuws, de laatste video’s en nieuwe seizoenen van series, maar de app heeft er vele functies bij gekregen.
Verslaafd aan televisieseries? Op www.mijnserie.nl vind je er nieuws over, plus overzichten van afleveringen, video's, trailers en recensies. Als je een profiel aanmaakt, word je op de hoogte gehouden, krijg je meldingen van uitzendingen van je favoriete series en ontvang je nieuwe kijktips die bij jou passen. En als je meedoet aan de prijsvraag kun je series winnen op dvd.
De serie Dexter, over de gelijknamige ‘goede’ seriemoordenaar, is de meeste populaire serie onder Nederlandse seriefanaten. Dit blijkt uit onderzoek van de website MijnSerie.nl onder bijna 4000 leden.
De bloedstollende serie Dexter, in Nederland uitgezonden bij de VPRO, is de populairste titel onder seriefreaks. Dat blijkt uit onderzoek van de website Mijnserie.nl onder haar bijna vierduizend leden.
De Amerikaanse thrillerserie Dexter, in Nederland uitgezonden bij de VPRO, is de meest populaire titel onder Nederlandse seriefanaten. Dat blijkt uit onderzoek van de website Mijnserie.nl onder haar bijna vierduizend leden. In de ranglijst wordt Dexter opgevolgd door de fantasieserie Game of Thrones met Sean Bean in de hoofdrol.

2 januari 2014 – De Amerikaanse serie Game of Thrones is door de Nederlandse kijkers verkozen tot de beste dramaserie van 2013. Van de 9341 uitgebrachte stemmen gingen de meeste stemmen naar deze verfilming van de...
6 februari 2013 - De Nederlandse website MijnSerie.nl heeft een Engelstalige variant gelanceerd: MySeries.tv. Serie-kijkers wereldwijd kunnen op deze site terecht voor het laatste nieuws, recensies en informatie over...
23 januari 2013 – De Amerikaanse serie Homeland is ook door Nederlandse kijkers verkozen tot beste dramaserie van 2012. Van de 8736 uitgebrachte stemmen gingen de meeste uit naar de serie over de dreiging van...
11 september 2012 – Website MijnSerie.nl lanceert deze maand een must voor iedereen die series volgt: twee nieuwe app’s voor Android en iPhone en twee updates, zodat informatie over (de aflevering van) series en haar...
9 augustus 2012 - De serie The Vampire Diaries is de populairste serie onder Nederlandse vrouwen. Dat blijkt uit onderzoek van MijnSerie.nl onder bijna 1000 vrouwelijke leden. Opvallend is dat van deze serie slechts...
3 april 2012 – Voor de echte seriefans heeft MijnSerie.nl een nieuwe feature ontwikkeld: het Fan account. Meer statistieken, meer informatie over andere leden, betere serie-suggesties en een website zonder banners....
28 december 2011 - De serie Dexter, over de gelijknamige ‘goede’ seriemoordenaar, is de meeste populaire serie onder Nederlandse seriefanaten. Dit blijkt uit onderzoek van de website MijnSerie.nl onder bijna 4000...
26 september 2011 - Tijdens het kijken van een serie informatie opzoeken of meteen de aflevering afvinken kan vanaf nu met de app van MijnSerie.nl. Bezoekers en leden van MijnSerie.nl kunnen nu ook via de iPhone, iPad...
27 maart 2011 - De website MijnSerie.nl is vernieuwd en heeft een andere vormgeving, een nieuw logo en extra functionaliteiten gekregen. Naast het volgen van het laatste nieuws over series en het deelnemen aan...