Chaussée d'Amour

7.4 / 10
50 min
Drama
Start following
7.4 / 10
1seasons/10episodes/2016 - present
NetworkPrime (BE)
Date unknown.Next episode
Help us by showing ads or become a Fan
You're blocking our ads. If you don't want our ads please become a Premium user. Because without Ads and/or Premium MySeries can not exist.

Beschrijving

Shown on
Runtime:50 min2016 - present
Genres:Drama
Network:Prime (BE)
Chaussée d'Amour is a Belgium dramaseries which aired on Prime (BE). The series premiered on May 10, 2016.

Sylvia is een nette burgervrouw en ze heeft alles: een man die veel verdient, een dure villa, twee tienerkinderen. Als haar huwelijk instort en er ook nog een schuldenberg tevoorschijn komt, moet ze vluchten. Ze neemt uit noodzaak haar intrek boven het bordeel dat ze van haar vader heeft geërfd. Twee werelden botsen. Ze wordt de spil in een web van hoertjes, pooiers en andere bonte figuren die achter de kleurrijke vitrines hun liederlijk leven leiden dan wel verknoeien. Als er op een dag een lijk wordt gevonden onder het asfalt van de beroemde steenweg, gaat er een siddering door de Chaussée d’ Amour gemeenschap. Een hardnekkige rechercheur duikt op en Sylvia beseft dat ze alleen gelukkig kan worden als ze afrekent met demonen uit haar verleden. De vastberadenheid van rechercheur Ludo komt onzacht in aanraking met de overlevingsdrang van Sylvia.
Buy series

Seasons

Season 1
0 / 10

Reviews (0)

There are no reviews of the series Chaussée d'Amour.

News (1)

Which series were the best and worst of 2016? From 5 January until 4 February you can vote for the Annual Series Awards. This column is intended to give some extra information regarding the nomination of the best...
3 Jan 2017

Suggestions

Dexter
1 vote
Friends
1 vote
Lost
1 vote