Virgin River

8 / 10
40 min
Romance
Start following
View trailer

Comments

Sproet2jes
6.3
3 jan. '21, 10:27 Edited on 22:20
Prachtige vivid beelden ( waarvan je de neiging krijgt: bergshoes aan te trekken & flinke natuurwandelingen te maken) Mel Monroe (Alexandra Breckenridge) in S.01 ergerde ik me ontzettend aan haar, oppervlakkig en uitdrukkingsloos hoop dat ze in 2de Seizoen beter gaat spelen.. Jack (Martin Henderson♡) daarin tegen heerlijke acteur. Doc en Hope zetten hun karakters ook erg goed neer. Het is voor mij echt een guilty pleasure serie. Tikkie zoetsappig nog net geen Hallmark. :) p.s. Halverwege S.02. en valt niet tegen, Mel speelt n stuk overtuigender, meer mimiek.
Buks44
10
19 nov. '20, 21:22
Super leuke serie, een kop thee en verder lekker meeleven!!
samanthaswarts
10
16 dec. '19, 21:42
Zeker een leuke serie
MissRoos
-
12 dec. '19, 13:09
Heel leuke serie,
Christophe
8
12 dec. '19, 12:04 Edited on 06:49
De sfeer van ‘het buitenleven’ zit helemaal goed, het tempo loopt lekker, de acteurs zijn sympathiek en de sets zijn prachtig, je waant je echt in Virgin River. Dank u, Netflix, want dit is echt guilty pleasure televisie! Omdat het script op een boekenreeks is gebaseerd (van auteur Robyn Carr) loopt alles op rolletjes. De plot is rijk en meeslepend. Kort samengevat: jonge vrouw uit de grote stad met een verborgen verleden, verhuist naar afgelegen dorp en vindt daar opnieuw zin in haar leven. Alexandra Breckenridge rocks! Dat deed ze in ‘The Walking Dead’ en ook in ‘This is us’, en nu doet ze het weer. Lov Het is 13+ in plaats van 7+, dus het is niet allemaal rozengeur en maneschijn, de hoofdpersonages zijn getekend door het leven. Ze ervaren ook best wel heftige gevoelens van verlies en verdriet. Dat maakt het allemaal echt en mooi. Elke serie heeft een zwakke plek, en in Virgin River is dat éne kleine minpuntje Annette O’Toole, die naar mijn mening net iets te veel een typetje neerzet bij haar vertolking van de rol van burgemeester. Gelukkig is zij de enige. De andere acteurs zijn top vind ik, ook de slechterikken (ja, die zijn er) worden niet als bordkartonnen personages, maar als levensechte mensen afgebeeld. Dit is een feelgood versie van ‘Ozark’, haha! Ik kijk alvast uit naar een tweede seizoen.
Pablaroughskirt
9
10 dec. '19, 10:26
Heel zoet en voorspelbaar maar wel mooi gemaakt en lekker behapbaar.
sarlottje
7.2
9 dec. '19, 22:18
Ligt het aan mij of doet deze serie denken aan de serie Hart of Dixie?

Latest reactions to episodes

Below are the latest reactions to the episodes. Because you are not logged in, we do not know what you have seen. In connection with spoilers, the comments below have been made vague. Click on it to read the comment.